Stekla za uporabo pri delu, ustvarjanju in domačih opravilih

Dober vid je je pomemben pri obrti, hišnih opravilih in umetniškem ustvarjanju. Pogosto pride do gledanja na različnih razdaljah, od daljinskega, preko vmesnega do bližinskega vida.

Da zadostimo vsem življenskim potrebam, potrebujemo oster vid na blizu za branje knjige ali dnevnega časopisa, za iskanje in pisanje po mobilnem telefonu. Za delo z računalnikom potrebujemo ostrino na srednjih razdaljah. Ko se odpravimo v naravo, za pogled na drugo stran pisarne, trgovine, hodnika ali dvorane, za daljšo vožnjo, pa želimo dobro videti tudi na daljših razdaljah.

Najboljša rešitev so progresivna stekla, ki imajo različne dioptrije za različne razdalje gledanja z enimi očali. Več o progresivnih steklih.

Vsa stekla so na voljo tudi v izvedbi BlueViolet Blocker. Ta stekla učinkovito blokirajo škodljivo modro-vijolično svetlobo. Več o tem …

Kratka navodila za privajanje na progresivna stekla …

Za dolgotrajno uporabo računalnika ali pri pretežnem delu na blizu pa priporočamo delovna stekla Reader. Ta stekla imajo razširjeno bližinsko in srednje vidno polje in omogočajo udobno delo, tudi pri dolgotrajni uporabi.

Za vsa stekla priporočamo antirefleksni nanos Opal Ultra ali Opal UltraUV  večjo ostrino vida in lažje čiščenje.

Stekla Alcom za vsa opravila

Tehnologija stekel za korekcijo in zaščito vida

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration