Za zrelo življensko obdobje

Po 45. letu starosti se vid začne spreminjati. Takrat se pri večini ljudi pojavi potreba po očalih za bližino, tudi če na daleč vidijo odlično.Da zadostimo vsem življenskim potrebam, potrebujemo oster vid na blizu za branje knjig, dnevnega časopisa, za iskanje in pisanje po mobilnem telefonu, … Za delo z računalnikom potrebujemo ostrino na srednjih razdaljah. Ko se odpravimo v naravo, za pogled na drugo stran pisarne, trgovine, hodnika ali dvorane, za daljšo vožnjo, pa želimo dobro videti tudi na daljših razdaljah.

Najboljša rešitev so progresivna stekla, ki imajo različne dioptrije za različne razdalje gledanja z enimi očali. Več o progresivnih steklih Magic.

Stekla Magic so na voljo tudi v izvedbi BlueViolet Blocker. Ta stekla učinkovito blokirajo škodljivo modro-vijolično svetlobo. Več o tem …

Kratka navodila za privajanje na progresivna stekla …

Za dolgotrajno uporabo računalnika ali pri pretežnem delu na blizu pa priporočamo delovna stekla Reader. Ta stekla imajo razširjeno bližinsko vidno polje, pa tudi široko vidno polje za gledanje na srednjih razdaljah. Omogočajo udobno delo, tudi pri dolgotrajni uporabi.

Za vsa stekla priporočamo antirefleksni nanos Opal Ultra ali Opal UltraUV za večjo ostrino vida in lažje čiščenje.


 Uporabnost:

  • pri branju drobnega tiska v trgovini
  • med vožnjo v močnem soncu, kot tudi v temnejših razmerah
  • pri branju v slabših svetlobnih pogojih
  • pri gledanju televizije ali pri ukvarjanju s hobiji
  • pri delu z računalnikom
  • pri dolgotrajnem in zahtevnem delu

Tehnologija stekel za korekcijo in zaščito vida

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration