Rajmond Debevec


“S športnim streljanjem sem se spoznal že v rani mladosti, a prav kmalu sem ravno na treningih začel opažati, da moj vid ni tako dober kot pri vrstnikih.”

SOKOLJE OKO

“Pregled pri okulistu je pokazal kratkovidnost in očala so postala nepogrešljiv rekvizit tudi pri mojem športu, kjer je ‘sokolje oko’ še posebej pomembno.
Že vrsto let in še danes je strelstvo šport, ki sem mu neizmerno predan, a v letih, ko leča v očesu ne more več izostriti slike na bližino, so se vrnile težave, s katerimi se nisem srečeval že od rane mladosti.”

REŠITEV

“Pri intenzivnem iskanju rešitve sem imel veliko srečo, da me je moj optik usmeril na podjetje Alcom, ki se ukvarja s proizvodnjo korekcijskih stekel. Hitro smo našli vzajemen interes, njihovi strokovnjaki pa so prisluhnili mojim željam in izdelali set korekcijskih stekel izjemne kakovosti za moja strelska očala. ‘Sokolje oko’ si je spet povrnilo ostrino in na mojem osmem nastopu na olimpijskih igrah v Londonu 2012 sem dobil bronasto medaljo…”

ZA ZAHTEVNE


“Nikoli nisem mogel nositi modernih ukrivljenih očal, saj so mi jih zaradi moje dioptrije vedno odsvetovali. Sedaj je tudi ta dilema odveč, odkar uporabljam sončna očala s progresivnimi stekli MAGIC Alpha VIP odlično vidim in se brez zadržkov v sončnih dneh odpravim v hribe ali plezat. Torej ni nobenega pravega razloga, da bi se odpovedal modernim očalom. Bojazen, da ne bi videl, je odveč.”

Popolnoma personalizirana stekla

Magic Alpha VIP

Individualna multifokalna stekla so izdelana na osnovi:
• meritev dioptrij
• dimenzij in oblike okvirja
• pretežne uporabe očal

S temi parametri v Alcomu izdelajo stekla v popolni skladnosti s fiziologijo uporabnikovih oči in vizualnimi potrebami.
Površine stekel se preračunajo z najsodobnejšo tehnologijo nanoHDVision, ki temelji na simulaciji modela steklo-oko. Pri kreiranju površin se preračuna na desettisoče točk, ki definirajo površino vašega stekla z natančnostjo 1/1000 milimetra. Stekla se izdelajo na najsodobnejših CNC strojih s tehnologijo FreeForm.
Unikatno izdelano steklo bo prilagojeno uporabniku. Prednost takšnih stekel je v širših vidnih poljih, ostrejši sliki in visokem kontrastu.

Več o steklih Magic Alpha VIP, ki jih uporablja tudi Rajmond Debevec.

Tehnologija stekel za korekcijo in zaščito vida

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration