Swiss Computer in Officecomputer

Inovativnost. Natančnost. Tehnologija.

Stekla HPL Computer in Office stekla iz SWISS Optic so bila razvita za zmanjšanje simptomov, kot so zamegljen vid in utrujenost oči, skupaj s ostalimi težavami, ki se lahko pojavijo pri uporabi računalnika. Ker stekla HPL Computer in Office razširijo vidna polja pri delu z računalnikom, v pisarni ali pri branju, uporabnik prevzame bolj naravno držo pred zaslonom. Tako se je mogoče izogniti bolečinam v vratu, hrbtenici, ramenih in glavobolu, ki jih povzroča neprimerna drža.

Stekla SWISS Inside HPL so narejena za posebej za spremenljive smeri gledanja v pisarni in na delovnem mestu. Dobavljiva so v dveh izvedbah – za gledanje na razdalji 2 ali 4 metrov.
Bližinska vidna polja pri obeh izvedbah so znatno širša kot pri progresivnih steklih. Preizkušena tehnologija HPL dodatno zmanjša moteče aberacije. Vse to omogoča uporabniku jasen, udoben in natančen vid na delovnem mestu, med sestanki, prezentacijami, …

  • Za vse presbiope, ki potrebujejo stekla za notranjo uporabo in kot dopolnilo progresivnih stekel
  • Zmanjšujejo utrujenost oči
  • Povečujejo učinkovitost in kakovost vida

SWISS Computer HPL so premijska bližinska stekla, razvita posebej za presbiope, ki uporabljajo računalnik. Imajo izjemno široko visokoresolucijsko vidna polja za gledanje na zaslon računalnika.

  • Redukcija aberacij višjega reda
  • Širša in daljša vidna polja v primerjavi s progresivnimi stekli
  • Omogočajo ergonomičen položaj glave med uporabo računalnika

Za presbiope preko 40. leta, ki želijo optimalno dopolnilo progresivnim steklom pri delu z računalnikom. Idealno za uporabnike, ki imajo težave z vidom, ko delajo z računalnikom.

Tehnologija stekel za korekcijo in zaščito vida

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration