Vgradnja stekel

 

MEI641

MEI641-TBA
4-osni industrijski robotiziran stroj za natančno vgradnjo stekel

Industrijski 4-osni stroj MEI641 omogoča našemu oddelku za vgradnjo stekel hitro in natančno brušenje stekel z enostavnimi in kompleksnimi tipi fazet.
Z uporabo šestih motorjev z diamantnimi orodji se lahko izdelajo ravne in nagnjene v-fazete, utori, izvrtine, poliranje, varnostne fazete, …
Orodja t-bevel, step-back ter HM sveder nam v kombinaciji s štirimi osmi obdelave omogočajo brezhibno vgradnjo vseh vrst stekel v večino športnih okvirjev.

 

 

Obdelava stekel z diamantnimi orodji

 

Oakley Gloryfy
  
Adidas  Oakley
Ray Ban   Adidas
Primeri brušenja stekel za različne športne okvirje

Graviranje vidnih oznak

Nadgradnja stroja za montažo omogoča graviranje oznak na sprednji strani stekla. Graviramo lahko tekste, oznake ali kompleksne logotipe na vse vrste stekel, z vsemi vrstami nanosov. Graviranje se izvede kot zadnji korak pri brušenju na obliko, gravure so trajne in ne poškodujejo stekel ali nanosov.

Primer graviranja stekel Alcom Sport. Širina 11mm, debelina črt 0.2mm

Huvitz Kaizer

Poleg industrijskega stroja za obdelavo stekel MEI641 uporabljamo tudi klasičen stroj Huvitz Kaizer, s katerim izvajamo  montažo stekel v klasična očala in očala na laks.
Možen je preizkus stroja v našem podjetju.

Naše podjetje je tudi zastopnik za Huvitz, za katerega nudimo prodajo in servis vseh strojev in refrakcijskih / diagnostičnih naprav.

Več o Huvitz

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration