Najboljša stekla za voznike – Drivewear

Drivewear stekla temnijo v različnih svetlobnih pogojih, zunaj in za vetrobranskim steklom avtomobila. Polarizator odpravlja moteče odboje svetlobe od vode in ceste.

Odlična so v močnem soncu, ki ga spremlja intenzivna, bleščeča svetloba, kot tudi v oblačnih razmerah.
Stekla Drivewear zagotavljajo zaščito pred bleščanjem s polarizatorjem ter pred močno svetlobo s fotokromatskimi plastmi, ki reagirajo tako na vidno kot tudi na UV svetlobo.
Z združitvijo obeh tehnologij smo razvili lečo prihodnosti – Drivewear.

NOVO – sedaj tudi sončna očala Drivewear s stekli brez dioptrije

 

 

OBLAČNO VREME Visokokontrastna zeleno rumena barva, ki omogoča, da kar največ svetlobe doseže oko. Polarizacija odpravi bleščanje, ki bi drugače motilo vid v razmerah z malo svetlobe.
MOČNA SVETLOBA NA PROSTEM Temna rdečerjava barva maksimalno blokira odvečno svetlobo in prepreči zasičenje očesa. Polarizacija zagotavlj a največje ugodje v razmerah z močno svetlobo.
MOČNA SVETLOBA ZA VETROBRANSKIM STEKLOM Bakrena barva blokira odvečno svetlobo. Poudari rdečo in zeleno svetlobo. Polarizacija odpravi bleščanje in zagotavlja varno vožnjo.

            

Zgradba in delovanje stekel Drivewear v različnih svetlobnih pogojih

Tehnologija stekel za korekcijo in zaščito vida

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration