Najboljša stekla za voznike – Drivewear

Drivewear stekla temnijo v različnih svetlobnih pogojih, zunaj in za vetrobranskim steklom avtomobila. Polarizator odpravlja moteče odboje svetlobe od vode in ceste.

Odlična so v močnem soncu, ki ga spremlja intenzivna, bleščeča svetloba, kot tudi v oblačnih razmerah.
Stekla Drivewear zagotavljajo zaščito pred bleščanjem s polarizatorjem ter pred močno svetlobo s fotokromatskimi plastmi, ki reagirajo tako na vidno kot tudi na UV svetlobo.
Z združitvijo obeh tehnologij smo razvili lečo prihodnosti – Drivewear.

NOVO – sedaj tudi sončna očala Drivewear s stekli brez dioptrije

 

 

OBLAČNO VREME Visokokontrastna zeleno rumena barva, ki omogoča, da kar največ svetlobe doseže oko. Polarizacija odpravi bleščanje, ki bi drugače motilo vid v razmerah z malo svetlobe.
MOČNA SVETLOBA NA PROSTEM Temna rdečerjava barva maksimalno blokira odvečno svetlobo in prepreči zasičenje očesa. Polarizacija zagotavlj a največje ugodje v razmerah z močno svetlobo.
MOČNA SVETLOBA ZA VETROBRANSKIM STEKLOM Bakrena barva blokira odvečno svetlobo. Poudari rdečo in zeleno svetlobo. Polarizacija odpravi bleščanje in zagotavlja varno vožnjo.

            

Zgradba in delovanje stekel Drivewear v različnih svetlobnih pogojih

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration