4-osni robotiziran stroji

Industrijski 4-osni stroji MEI641 in EZFit omogočajo našemu oddelku za vgradnjo stekel hitro in natančno brušenje stekel z enostavnimi in kompleksnimi tipi fazet.

Z uporabo šestih motorjev z diamantnimi orodji se lahko izdelajo ravne in nagnjene v-fazete, utori, izvrtine, poliranje, varnostne fazete, …

Orodja t-bevel, step-back ter HM sveder nam v kombinaciji s štirimi osmi obdelave omogočajo brezhibno vgradnjo vseh vrst stekel v večino športnih okvirjev.

Huvitz Kaizer

Poleg industrijskih strojev za obdelavo stekel MEI641 in EZFit uporabljamo tudi klasičen stroj Huvitz Kaizer, s katerim izvajamo  montažo stekel v klasična očala in očala na laks.

Možen je preizkus stroja v našem podjetju.

Naše podjetje je tudi zastopnik za Huvitz, za katerega nudimo prodajo in servis vseh strojev in refrakcijskih / diagnostičnih naprav

Oftalmološka oprema Huvitz

PRIMERI BRUŠENIH LEČ

GRAVIRANJE VIDNIH OZNAK

Nadgradnja stroja za montažo omogoča graviranje oznak na sprednji strani stekla. Graviramo lahko tekste, oznake ali kompleksne logotipe na vse vrste stekel, z vsemi vrstami nanosov. Graviranje se izvede kot zadnji korak pri brušenju na obliko, gravure so trajne in ne poškodujejo stekel ali nanosov.

Primer graviranja stekel Alcom Sport. Širina logotipa 11mm, debelina črt 0.2mm.