Nova generacija progresivnih stekel za največjo učinkovitost med aktivnostmi na prostem

Prednostna naloga stekel v sončnih očalih za športne aktivnosti na prostem, je uporabniku zagotoviti oster vid in najširše vidno polje.

Progresivna športna stekla Magic Endless Sport omogočajo panoramski vid in najširše vidno polje med vsemi stekli za šport.

Najnovejša nanoHDVision2 tehnologija tudi pri zelo ukrivljenih očalih zagotavlja najostrejši vid ne glede na dioptrijo in izbrani okvir.

Za aktivne ljudi, ki želijo brezhiben vid na daljavo.

Daljinska vidna polja, prilagojena aktivnemu življenjskemu slogu

Športna progresivna stekla Magic Endless Sport uporabnikom omogočajo neomejen, panoramski vid na daljavo.
Zaradi edinstvene konfiguracije so astigmatične napake odmaknjene od primarnega položaja gledanja. Uporabnik ima jasno 180-stopinjsko vidno polje.
Dizajn stekel omogoča nezmanjšano bližinsko vidno polje in zagotavlja optimalno vidno udobje ves čas.

Visoka ločljivost za ukrivljene okvirje

Kadar uporabnik potrebuje korekcijska stekla za ukrivljena sončna očala ali športne okvirje, je bistveno, da so optimizirana na podlagi parametrov okvirja za pravilno kompenzacijo poševnih aberacij.

180° STOPINJ JASNEGA VIDA NA DALJAVO

Progresivna stekla Magic Endless Sport vključujejo napredno tehnologijo nanoHDVision2, ki praktično odpravlja poševne aberacije. To uporabnikom zagotavlja jasen vid na vseh vidnih poljih stekel, ne glede na ukrivljenost izbranega okvirja.

Personalizacija

Zadnja površina je prilagojena glede na individualne parametre, kar ustvarja edinstveno steklo za vsakega uporabnika. Če individualni parametri niso na voljo, nanoHDVision2 uporabi privzete vrednosti.

Kompenzacija

Tehnologija nanoHDVision2 optimizira vsako točko površine stekel in zagotavljajo odličen vid v vseh smereh in razdaljah gledanja –  vključno z bližnjimi razdaljami za gledanje elektronskih naprav

Stabilnost

Dioptrijsko delovanje je stabilno ne glede na receptne podatke ali bazno krivino. To je še posebej koristno pri visokih dioptrijah in velikih ali ukrivljenih okvirjih.

Prednosti

najširše daljinsko vidno polje

neprekosljiv dinamičen vid z udobnim in natančnim ostrenjem na vseh razdaljah

optimizirana vidna polja, tudi pri zelo ukrivljenih okvirjih in višjih dioptrijah

skoraj popolna odprava periferne napake