EDINA IN NAJBOLJŠA FOTOKROMNA POLARIZIRANA STEKLA

Edinstveno zasnovano za uporabnike očal, ki so pogosto izpostavljeni močni svetlobi in odbojnemu bleščanju.

S kombinacijo prednosti svetlobnih inteligentnih stekel in dinamične polarizacije so stekla Transitions® XTRActive® Polarized™ idealna za uporabnike, ki iščejo ostrejši vid in žive barve na prostem.

NAJBOLJŠA ZAŠČITA PRED MODRO-VIJOLIČNO SVETLOBO V PROSTORU + FILTRACIJA 90% ŠKODLJIVE MODRE SVETLOBE NA PROSTEM

S TEMNENJEM PRIDOBIJO DO 90% POLARIZACIJSKO UČINKOVITOST – TUDI NA VIŠJIH TEMPERATURAH, PODOBNO KOT OBIČAJNA POLARIZACIJSKA STEKLA

HKRATI ZELO TEMNA, DO KATEGORIJE 3 – TER POLARIZACIJSKA, KO SE AKTIVIRAJO NA PROSTEM

AKTIVIRAJO SE V AVTU, ZA VETROBRANSKIM STEKLOM IN ŠČITIJO PRED MOČNO SVETLOBO. V AVTU NE POLARIZIRAJO, KER VETROBRANSKO STEKLO BLOKIRA UV SVETLOBO.

100% BLOKIRAJO UV-A IN UV-B ŽARKE IN ŠČITIJO VAŠE OČI PRED ŠKODLJIVO SONČNO SVETLOBO

DO 2X HITREJŠE SVETLENJE – HITREJE KOT KADARKOLI PREJ. V PROSTORU NE TEMNIJO ALI POLARIZIRAJO, KAR OMOGOČA NEMOTEN POGLED NA ZASLONE. HKRATI PA NUDIJO ZAŠČITO PRED MODRO-VIJOLIČNO SVETLOBO.

Nova dimenzija vida

Vidite več detajlov s stekli Transitins EXTRActive Polar

Stekla z visoko resolucijo zmanjšajo odsev sončne svetlobe, kar zagotavlja ostrejši vid in pogled skozi odbojne površine, ko je voda in steklo 

OSTREJŠI VID

Gladke, svetleče površine, kot so steklo, kovine, pesek in zgradbe, odbijajo motečo svetlobo. 

Z zmanjševanjem bleščanja stekla EXTRActive Polar izboljšujejo vid.

ŽIVE BARVE

S stekli Transitins EXTRActive Polar vidite lepše barve. Odsevi motijo zaznavanje barv in otežujejo prepoznavo predmetov. 

Stekla Transitins EXTRActive Polar naredijo svet bolj barvit, tako da vidite globoko modre odtenke neba, kristalno čisto vodo in žive barve pokrajine.

EDINSTVENA NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Na podlagi dolgoletnih raziskav in razvoja fotokromatične in polarizacijske tehnologije je Transitions Optical izdelal edino in najboljšo fotokromatsko polarizirano steklo na svetu, ki ponuja visoko ločljivosti kot nobeno drugo.