fbpx

Med vožnjo ponoči pomanjkanje svetlobe povzroči slabši vid, povečuje možnost nezgode in povzroča utrujenost. Poleg tega se eden od treh uporabnikov sooča z nočno kratkovidnostjo, ki znatno zmanjša sposobnost osredotočanja na oddaljene predmete. Z mislijo na voznike smo v podjetju Alcom v našo ponudbo dodali progresivna stekla Magic Drive.

Stekla magic drive

Magic Drive je edinstveno, po meri uporabnika izdelano progresivno steklo, ki je posebej prilagojeno za vožnjo. Zagotavlja večjo ostrino vida in zmanjšuje obremenitev oči. Steklo vključuje dodatno korekcijo dioptrije (do 0,25 D) v zgornjem delu za kompenzacijo učinkov nočne kratkovidnosti.
 
Progresivna stekla Magic Drive zagotavljajo uporabniku 14,6% manj neželenega astigmatizma v primerjavi s stekli višjega razreda za splošno uporabo. Progresivna stekla Magic Drive izboljšajo vid na stranskih območjih stekla in povečajo vidno polje.
 
Progresivna stekla Magic Drive so 70% širša v daljinskem in 45% v zgornjem vmesnem delu v primerjavi s progresivnimi stekli višjega razreda za splošno uporabo. Vozniki bodo uživali v razširjenem pogledu na cesto.
Endless drive 2
Z uporabo Nano HD Vision® 2 Tehnologije proces izdelave progresivnega stekla upošteva uporabnikovo sposobnost osredotočanja na različne razdalje. Stopnja prilagajanja je zato veliko bolj izpopolnjena in učinkovitejša od prejšnjih metod.
 
Kar 97% uporabnikov, ki so uporabljali progresivna stekla Magic Drive, je občutilo večje udobje pri vožnji podnevi in ponoči. Progresivna stekla Magic Drive niso namenjena le vožnji, priporočamo jih tudi za vsakdanjo uporabo.
 
Prednosti stekel MagicDrive:
 
  • Izboljšajo vizualno izkušnjo uporabnika med vožnjo v dnevnih in nočnih razmerah.
  • Optimizirajo vid za boljši pogled na armaturno ploščo in ogledala.
  • Zmanjšajo simptome utrujenosti oči pri nočni vožnji.
  • Izboljšajo ostrino vida, ter olajšajo fokusiranje na vožnjo.